top of page

Algemene Voorwaarden

 

Bij het bevestigen van een afspraak gaat de klant akkoord met de hieronder beschreven algemene voorwaarden:

 

Fotoshoot

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je een bevestiging van de gemaakte afspraken met betrekking tot datum, tijd en locatie evenals een totaaloverzicht van de kosten voor de fotoshoot en eventuele reiskosten.

Linda Schut fotografie bespreekt vooraf de verwachtingen. Wanneer de fotoshoot niet loopt zoals u wenst kunt u dit ter plekke aangeven. Na de fotoshoot kan er geen aanspraak meer worden gedaan over het verloop van de fotoshoot.

 

Betalingen

Het totaalbedrag van de fotoshoot dient op de dag van de afspraak contant en gepast betaald te worden.

Indien er niet betaald wordt op de dag van de fotoshoot zullen de geselecteerde digitale foto’s pas verstuurd worden na volledige betaling.

Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW.

 

Annuleren/opschorten

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (via e-mail) tot uiterlijk 1 week voor de afgesproken datum. Indien de afspraak minder dan 1 week van te voren wordt geannuleerd, dient de klant 50% van het totale fotoshoot bedrag te voldoen.

 

In geval van slecht weer of ziekte, wordt de fotoshoot kosteloos, in overleg, verplaatst.

 

Producten

Linda Schut fotografie is niet verantwoordelijk wanneer een eindproduct afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van de klant. De kleur en helderheid van een niet gekalibreerd beeldscherm kan afwijken van een gekalibreerd beeldscherm waardoor de klant de kleur en helderheid anders kan ervaren.

 

Levertijden

Oplevering van de fotoshoot tot maximaal 2 weken na de fotoshoot.

 

Auteursrecht van de foto’s

Het auteursrecht van de foto’s blijft te allen tijde bij Linda Schut fotografie.

De klant geeft Linda Schut fotografie bij het bevestigen van de afspraak toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor website, social media (facebook) etc.

Hiervoor wordt geen vergoeding of restitutie gegeven.

Wanneer de klant niet wil dat de gemaakte foto’s gebruikt worden op website, social media etc. zoals hierboven beschreven, dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan Linda Schut fotografie.

Na ontvangst van de digitale, hoge resolutie, bestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan bestanden voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Het is niet toegestaan geleverde foto’s in andere bewerkingen, uitsnedes etc op social media te plaatsen.

 

Aansprakelijkheid

Linda Schut fotografie zal niet aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt door bijvoorbeeld vallen, uitglijden etc.

Wanneer er schade ontstaat aan materie van Linda Schut fotografie, bewust of onbewust, zal hier in overleg een vergoeding voor gevraagd worden.

bottom of page